Word jij dit jaar de nieuwe Coolgolf Winterkampioen/Winterkampioene?

De Coolgolf competitie wordt gespeeld tijdens het winterseizoen. Vanaf 5 oktober 2023 spelen we elke donderdagmiddag 9 holes (een aantal stablefordwedstrijden en elke maand een “Fun” wedstrijd ).

De inschrijfkosten zijn slechts € 3,00 per wedstrijd. Deelname staat open voor alle leden van golfbaan Burggolf/Westerpark.

Na de wedstrijd gezellig napraten met een drankje en 1 keer per maand na de fun-wedstrijd voor € 18,50 genieten van een heerlijke dagschotel, met keuze uit vis of vlees.

Voor de Coolgolfwedstrijden moet je je vooraf aanmelden via info@decommissie.com.

Er wordt gestart op volgorde van aanmelding bij de wedstrijdtafel.

De wedstrijdtafel sluit 30 minuten voor aanvang van de laatste starttijd (zie de wekelijkse mail van de commissie ).

Voor het berekenen van de playing handicap hanteren we een maximale exact handicap van 36.

Je persoonlijke WHS handicap op 30 september 2023 is bepalend en wordt als basis genomen. Bij een resultaat van 20 punten en hoger gaat er bij de heren 1 slag af en bij de de dames bij een resultaat van 22 punten of hoger.

Bovendien:

– is er elke week een fles wijn voor de winnaars.

– kwalificeer je je voor de Winterbokaal bij deelname aan minimaal 10 wedstrijden. De gemiddelde score van de 10 beste kaarten is bepalend. Hoe meer wedstrijden je speelt hoe beter, immers bij meer dan 10 gespeelde wedstrijden vallen je slechtste kaarten af.

– Voor de belangrijkste nieuwe regels zie; nieuws actueel.

Zoals gebruikelijk organiseren we ter afsluiting een gezellige slotavond met diner. Partners zijn tevens uitgenodigd voor deelname aan zowel de wedstrijd als het diner. Tevens worden op deze avond de winnaars bekend gemaakt, met als hoogtepunt de uitreiking van de WINTERBOKAAL aan de Winterkampioen/Winterkampioene.

Het programma, de dag uitslagen en het leaderboard vind je op de desbetreffende pafina

De Summer/Coolgolfcommissie